Disclaimer

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Artiesten-Evenementen.nl is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's, geluidsfragmenten, etc.) is eigendom van Artiesten-Evenementen.nl of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.
Indien partijen tevens exclusieve acts en/of artiesten, orkesten, bands aanbieden die enkel via Artiesten-Evenementen.nl werken / kunen geboekt worden, zal de gage voor minimaal 10 optredens worden berekend, per jaar en vermenigvuldigd met het aantal jaren vanaf het moment deze exclusief worden vertegenwoordigd door Artiesten-Evenementen.nl of nevenbedrijven.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Artiesten-Evenementen.nl worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Artiesten-Evenementen.nl heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.

Bij misbruik van de eigendommen van Artiesten-Evenementen.nl en nevenbedrijven zal aangifte gedaan worden voor misbruik van eigendom en een schadevergoeding worden geëist van minimaal €10000,- per item.
Verder zullen alle gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten worden doorberekend.

© 2003 Artiesten-Evenementen.nl, alle rechten voorbehouden.