Siegmond & Froyd Hilarische Show

Siemond & Froyd Hilarische Show

Siemond & Froyd Hilarische Show Na het noodgedwongen stoppen van de twee grote Duitse magiërs in Las Vegas, is het leven van Siegmond & Froyd in een stroomversnelling gekomen. De contacten zijn gelegd, de contracten liggen klaar. Al dat nog rest is het opdoen van de nodige Publikums-Erfahrung, voordat zij de plaats van hun grote voorbeelden kunnen innemen. U mag zich gelukkig prijzen want zij zijn nog net te boeken voordat trucs en beautykist verscheept worden over de grote plas. Siegmond & Froyd bieden u een hilarische act met een aanstekelijk enthousiasme en hoewel de magie van dit tweetal staat als een huis, wil hun persoonlijke relatie nog wel eens voor, laten we zeggen, interessante situaties zorgen.Op naar de top!

Overtuigd van eigen kwaliteit laten zij zich door niets of niemand tegenhouden op hun weg naar de top !
De podiumshow met goochel- en illusie-acts (én tijger .... ?) van Siegmond & Froyd is inzetbaar als openings-, tussendoor- of slotact op uw feestavond, congres of om het even welke bijeenkomst. Daarnaast kunnen zij zich ook tussen de gasten begeven. Hun geweldige 'magie van de geest ' zal menig gast slapeloze nachten bezorgen.
Siegmond & Froyd kunnen verder op diverse manieren vorm geven aan een avondvullend programma, bijvoorbeeld met een ontvangst-act in een andere rol. Zelfs de meest sceptische gast zal na een bezoek van dit duo moeten toegeven: " Hier is meer aan de hand ".
Klik hieronder en maak uw keuze:

Christian Farla & Bianca - Farla Illusions Trendy en glamorous, zo kan het onnavolgbare illusionistenduo Christian Farla & Bianca het best omschreven worden. Zo zijn er de "Vuurtafel , een magische openingsact waarbij het vuur op de tafel v...Hans Klok Illusionst Hans Klok: De meester van de illusie! Twee jaar geleden veroverde de knappe Nederlander de harten van zijn Europese publiek op stormachtige wijze met zijn eerste grote tour "Magic Impossible". Ha...Siegmond & Froyd Hilarische Show Siemond & Froyd Hilarische Show Na het noodgedwongen stoppen van de twee grote Duitse magi rs in Las Vegas, is het leven van Siegmond & Froyd in een stroomversnelling gekomen. De contacten zijn ge...Sittah Revealed Illusionist Artiesten-Evenementen.nl presenteert de snelste vrouwelijke illusioniste ter wereld. Onlangs keerde een oude bekende terug op de planken, en hoe! Power Woman Sittah Revealed, de voormalige assiste...
(C) 2003 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken